Healthcare Plaza Academy

Wij trainen en begeleiden partners voortdurend in het gebruik van onze professionele behandelapparatuur. Op deze manier kunnen onze oplossingen verantwoord en effectief worden ingezet in elke praktijk. Healthcare Plaza Europe organiseert tevens jaarlijks terugkerende seminars en events om alle kennis up-to-date te houden en ervaringen met collega’s te delen.

Opleiding tot Nano CellCare therapeut

Wij leiden artsen, therapeuten en huidspecialisten op tot Nano CellCare therapeut. Tijdens de training gaan wij in op:

  • De hoe en waarom van de behandelingen
  • De protocollen
  • Technische details
  • Hoe bied ik deze dienst aan bij mijn cliënten

Ongeacht het specialisme van de health expert, is de opleiding voor iedereen gemakkelijk te volgen. Deze training wordt gratis aangeboden voor onze partners en de eerste training duurt één dag.

Na afronding van de eerste training krijg je een certificaat en mag jij jezelf Nano CellCare therapeut noemen. Bovendien wordt jouw onderneming vermeld in onze landelijke Treatment Locator, waardoor nieuwe cliënten de praktijk eenvoudig kunnen vinden. Op de Treatment Locator worden uitsluitend gecertificeerde partners met hun specifieke vakgebied vermeld.

Uiteraard staan wij na de training ook klaar voor onze partners. Ons team geeft jou graag extra informatie en begeleiding wanneer jij dat nodig hebt.