Barbara Duives – NANOBAR Leefstijl en Coaching

Inspirerende locatie
NANOBAR van Barbara Duives is gevestigd in hartje Amsterdam. De praktijk bevindt zich in De Nieuwe Yoga School, een relaxte omgeving met uitzicht op een prachtige binnentuin. Barbara geeft hier leefstijl- en bewustzijnscoaching in combinatie met Nano CellCare therapie.

Het roer om
Na een lange carrière in de televisiewereld besloot Barbara het roer om te gooien. Zij verdiepte zich in het thema persoonlijke groei en ging op zoek naar haar ware zelf. Barbara voltooide twee coachopleidingen in de richting van leefstijl en bewustzijn. Vele levenslessen rijker, is haar doel om mensen vitaler te maken en meer bewustzijn te creëren. “Ik wil graag een één-op-één verbinding maken met mensen en ze vanuit mijn liefdevolle interesse verder helpen. Daarom heb ik mijn praktijk opgericht.”

Coaching en Nano gaan hand in hand
Barbara ontdekte de voordelen van Nano CellCare therapie toen zij zelf een aantal behandelingen onderging. Zij voelde zich hierdoor fitter en de spanningen in haar lichaam namen af. Barbara besloot om zich te laten opleiden tot Nano CellCare therapeut bij Body Plaza Europe (BPE) en biedt de therapie nu aan in haar praktijk. Zij vindt dat Nano CellCare therapie en haar coachingswerkzaamheden elkaar goed aanvullen. “Ik ga graag met mensen het gesprek aan om te kijken wat er aan de hand is en te ontdekken waardoor mensen lichamelijk last hebben. We gaan echt naar de kern. Door het behandelen met Nano CellCare gaan mensen zich vitaler voelen en dit heeft ook een positieve uitwerking op de geest.” Barbara hielp al verschillende mensen met fibromyalgie, eczeem en reuma- en nekklachten.

Tijdens het behandeltraject bespreekt Barbara uitvoerig met haar cliënten welke lichamelijke en geestelijke effecten ze ondervinden. Het verschilt per persoon en klacht hoeveel behandelingen er nodig zijn. Barbara vertelt: “Sommige cliënten zijn verbaasd dat ze niet meteen resultaat merken. Dan hoor je ze zeggen: ‘Het doet niks, ik voel niks’.” Zij vervolgt: “Hetgeen wat zij niet beseffen is dat het lichaam ondertussen keihard werkt om te zorgen dat die cellen weer fit en vitaal worden, waardoor het lichaam zich kan herstellen. Door de toevoeging van extra hyaluronzuur komen de cellen weer in balans. Het is net als een antibioticakuur, hierbij voel je ook niet meteen iets. Ik zeg dan altijd ‘zet alsjeblieft door’, omdat ik weet dat het werkt.” Barbara hielp bijvoorbeeld een vrouw met fibromyalgie die na acht behandelingen geen zware pijnstillers meer nodig had. “Het raakt mij echt als cliënten een positief gevoel aan de behandeling overhouden. Nano CellCare vind ik zo ongelooflijk effectief.”

Positieve ervaring
Barbara vindt de samenwerking met BPE prettig: “Ze begeleiden mij goed en ze zijn er altijd voor mij.” Barbara duidt hierop de verschillende trainingen en de uitgebreide marketingondersteuning die zij krijgt van BPE. Op de vraag of Barbara nog een advies heeft voor health experts die twijfelen, antwoordt zij: “Ga het zelf ondervinden en kijk hoe jij het ervaart, het is het waard!”