Bluepads Cold Therapy presenteert - Body Plaza Europe

Bluepads Cold Therapy presenteert

Wij presenteren 3 verschillende modellen waaronder de Duet, de Quattro en de Quattro Clinical. Alle drie zijn geschikt voor salon, clinic of therapeuten.

De eerste 2 zijn zeer praktische en effectieve apparaten welke klein van stuk maar groot van resultaat zijn. Het grote voordeel van het formaat van deze modellen is dat deze gemakkelijk in de auto te transporteren zijn en dus tevens mobiel inzetbaar zijn.

De Clinical is een esthetisch iets meer verantwoord compleet wit model welke meer thuis hoort in een steriele omgeving als luxe salon, fysiotherapie praktijk of clinic. Technisch gezien zijn ze verder gelijk en alle Bluepads apparaten koelen de pads terug naar temperaturen tussen de 2 en de 8 graden Celsius.

Door de kracht van de koeling kan de temperatuur van het lichaam in 1 tot 1,5 uur tot wel 3 centimeter diep terug gebracht worden naar +- 10 tot 16 graden Celsius.

Vanwege de minimum temperatuur van 2 graden kunnen de pads rechtstreeks op de huid geplaatst worden en is er geen beschermend membraam nodig. Vrieswonden zoals bij Cryo apparatuur komen bij de Bluepads tijdens normaal gebruik niet voor !

Zowel op esthetisch gebied als op therapeutisch gebied staat Bluepads zeker haar mannetje en draagt het bij aan het verbeteren van de algehele vitaliteit en gezondheid. Uit onderzoeken is gebleken dat de Bluepads t.o.v. bijvoorbeeld een coldpack uit de vriezer 14 maal zo sterk ontstekingsremmend werkt dan de coldpack. Voor een incidentele aandoening zoals een ruptuur in de hamstring, een enkel verstuiking, een meer regelmatige aandoening zoals R.S.I., een tenniselleboog, maar ook voor een chronische ontsteking bij spier- of gewrichtsreuma werkt dit uitermate therapeutisch, het is een weldaad voor al deze patiënten.

Bluepads Cold Therapy apparatuur is dan ook met zekerheid  GEEN Cryo of Cryolipolyse apparatuur en uitermate veilig in gebruik. Onzin termen zoals vet bevriezen komt u bij de Bluepads dan ook zeker niet tegen.

Bluepads Cold Therapy is geschikt voor iedereen jong en oud, slank, gezet of met aanzienlijk overgewicht. Of uw BMI nu 26 of 36 is daar geeft de Bluepads niets om en iedereen geniet ervan.

De zeer sterke en continue koeling zorgt er namelijk voor dat ons interne beschermingssysteem onze kachel aanzet en op volle toeren laat draaien. Ons lichaam wil namelijk onze lichaamstemperatuur weer op normaal niveau brengen. Dit heeft een maximale doorbloeding en tevens drainage tot gevolg welke afhankelijk van de duur van de behandelingen tot wel 3 uur lang na de behandeling kan aanhouden.

Uw lichaam ruimt feitelijk alle lokale afvalstoffen op en uw bloedvaten worden tot in de uiterste puntjes gevuld met gezond en zuurstofrijk bloed. Dit effect werkt door tot een gebied ongeveer 2 maal het oppervlak van het behandeld gebied.

Dit heeft het directe gevolg dat uw huid strakker en gladder wordt en is zeer positief op uw algehele gezondheid. Tevens geeft het uw hersenen een positief signaal dat er energie verbruikt is wat u aanzet tot betere resultaten en een steun in de rug is om dit verder te continueren. Bluepads is dus ideaal voor die personen die overwegen om te gaan lijnen.

De voordelen voor u als Bluepads gebruiker zijn:

  • Betrouwbare apparatuur dus geen uitval
  • Eenvoudig in gebruik voor een ieder
  • Veilig in gebruik voor iedereen
  • Arbeidsbesparend / meerdere cliënten per uur
  • Meerdere zones tegelijk mogelijk
  • Goedgekeurd voor schoonheidsspecialisten
  • Wordt als comfortabele behandeling ervaren
  • Wekelijks meerdere behandelingen mogelijk
  • Meer bezoekers door aantrekkelijke tarieven
  • Enige apparaat welke ook de kuiten kan behandelen

 

Van topsport tot revalidatieclinici, van fysiotherapeut tot beauty salon van Antwerpse Balletacademie tot aan zonnecentra, elke ondernemer kan van de Bluepads profiteren.

Bluepads Cold Therapy is ons eigen private label en is een professioneel koelapparaat uit de medische, paramedische en topsport wereld welke al sinds 1997 in een vergelijkbare vorm in gebruik is in diverse delen van de wereld.

Door de jaren heen is de techniek telkens verfijnd en verbeterd om de optimale resultaten en de veiligheid te kunnen garanderen. Het apparaat blinkt uit in zijn kwaliteit, stabiliteit, is zeer praktisch in gebruik en is letterlijk een werkpaard onder de koelapparaten.

De Bluepads zijn ontwikkeld door een Belgische ingenieur en machinefabriek en is met recht een oerdegelijk Europees kwaliteitsproduct met eenvoud te noemen. Vanaf begin 2019 mogen wij ons de vertegenwoordiger voor dit sterke product noemen in geheel Europa. De productie blijft geheel in België plaatsvinden.

Ook benieuwd geworden wat Bluepads Cold Therapy voor u als ondernemer kan betekenen ?

Bluepads Cold Therapy is geschikt voor iedereen jong en oud, slank, gezet of met aanzienlijk overgewicht.

Wil jij ook kennismaken met Bluepads Cold Therapy boek dan een intake gesprek of eerste behandeling in één van onze Body Plaza behandelcentra door te bellen met +31 (0)6 227 130 36 of een email te sturen naar info@bodyplaza.eu