Essy's - Body Plaza Europe

Body Plaza Europe stelt graag aan U voor:

Schoonheidssalon Essy’s Schoonheid

Essy’s Schoonheid is de schoonheidssalon in Steensel onder leiding van Esther Maas. Haar salonruimte is ingericht met de thema’s natuur, dieren en landschappelijke rust. Voor haar is dat de ideale omgeving om de vele moderne behandelingen zelf uit te voeren. Ze heeft haar eigen visie en theorieën over schoonheid en behandelingen ontwikkeld. Uitgangspunt is acceptatie van het eigen lichaam en de kracht van het lichaam om zichzelf gezond te houden. “Je bent mooi als je gelukkig bent met jezelf, ook als deze niet perfect is. Schoonheidsverzorging doe je niet voor een ander, maar voor jezelf. Het is ook even een lekker momentje voor jezelf en dat is minstens zo belangrijk.”

De Salon

Schoonheidssalon Essy’s Schoonheid in Steensel is een moderne salon waar de persoonlijke aandacht bij de behandelingen centraal staat. De behandelingen die Esther Maas in haar salon biedt, heeft ze allemaal zelf uitgetest en onderzocht, om er zeker van te zijn dat ze werken en veilig zijn.

Essy’s Schoonheid staat voor Esther die altijd Essy wordt genoemd. De salon bevindt zich in de Lange Reen in Steensel, in een heel gewone woonwijk. Voor de salon heeft ze naast haar woning een bijgebouw neer laten zetten. Vanaf de privéparkeerplaats voor de salon is er uitzicht over landerijen met dieren. Die sfeer heeft Esther in haar salon weten te vatten door het interieur met landelijke elementen in te richten. Bezoekers worden door Esther zelf welkom geheten met koffie of thee.

Naast de landelijke inrichting met hout en touw en veel bloemen valt direct op dat de salon maar één behandelstoel heeft. Esther is namelijk een solist en heeft bewust geen medewerkers. “Klanten komen voor mij en hebben vertrouwen in mijn manier van werken.”

Voor het uitgebreide aanbod van behandelingen en producten:
zie <Behandelingen en producten>

Esther, van Essy’s Schoonheid, vertelt in dit interview over haar eerste ervaring met de NanoTech Therapy behandeling van Body Plaza Europe bij Essy’s Schoonheid te Steensel. Daarnaast gaat ze in op haar eigen werkwijze en vertelt ze enthousiast over de samenwerking tussen Body Plaza Europe en Essy’s Schoonheid. Boek bij interesse in een Nano Healthcare behandeling een proefbehandeling bij één van onze Body Plaza Europe locaties. Wij informeren u graag over alle bijzondere mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op: www.bodyplaza.eu Interesse in een behandeling bij Esther? Kijk dan op de website van Essy’s Schoonheid: www.essys.nu

Salonhoudster Esther Maas

– Begonnen met mobiele salon voor tanden bleken
Esther Maas behaalde al op jonge leeftijd haar diploma als schoonheidsspecialiste, maar koos ervoor om eerst zeventien jaar in de horeca te gaan werken. Ondernemend en energievol als ze is, besloot ze tien jaar geleden om haar eigen mobiele salon voor tanden bleken te beginnen. Het tanden bleken is nog steeds een van haar belangrijkste behandelingen. “Maar ik doe dat wel met middelen die de tanden en de slijmvliezen van de mond niet aantasten. Bleken met waterstofperoxyde doe ik niet. Ik gebruik de natuurlijke middelen van het merk Oolaboo.”

– Salon en opleidingscentrum
Ze raakte er steeds meer van overtuigd dat ze meer schoonheidsbehandelingen wilde aanbieden en besloot in 2017 naast haar huis een salon te laten bouwen. Ze had toen al op basis van eigen ervaringen en onderzoek haar eigen theorieën over schoonheidsverzorging. Bovendien zag ze jonge schoonheidsspecialisten van de opleiding komen die de ambitie hadden om een eigen salon op te zetten. “Maar het vak leer je pas echt in de praktijk, bij ervaren specialistes en salons. Daarom help ik meisjes met het opzetten van een salon. Ik heb mijn kennis al in opleidingsboeken opgeschreven en heb cursussen ontwikkeld. Ik ben dus in feite ook een opleidingscentrum. De cursisten komen uit heel Nederland, maar ik heb ook al iemand geholpen met een salon in Zuid-Afrika, Bulgarije, Zuid-Amerika en Marokko.”

Relaties aan het woord

{

Wilma: “Essy is gewoon een topwijf”
“Toen Esther twee jaar geleden haar salon opende ben ik uit nieuwsgierigheid binnengelopen. Ik wilde weten wat ze allemaal deed, maar ik was allereerst onder de indruk van het warme ontvangst. Daarom heb ik een afspraak gemaakt om terug te komen. Ik heb al diverse behandelingen gehad. Om te beginnen het tanden bleken. Daarin is zij echt ‘de master’. Ook in wimperlifting is ze supergoed. Ik vind het mooi dat Esther altijd bezig is met de nieuwste technieken en behandelingen. Nieuw is de nano-behandeling. Daar ben ik enorm enthousiast over. De behandeling was in principe voor mijn huid, om iets aan mijn rimpels te doen. In het begin zag ik al resultaat. Maar de behandeling heeft ook een positief bij-effect. Ik voel me letterlijk beter in mijn vel zitten. Ik voel mij energieker en presteer op mijn werk beter. Ik kan veel meer aan. Maar het zijn niet alleen de geweldig goede behandelingen, ik kom ook graag terug omdat Esther er alles aan doet om me het naar de zijn te maken. Ze luistert, legt goed uit wat ze doet en geeft goede adviezen. Ze is gewoon een topwijf.”

{

– Kim Stoop – cursist nanobehandeling
Kim Reiniers: “nano geeft echt resultaat”“Via een Facebook-bericht van een vriendin kwam ik bij Essy’s. Eerst om tanden te bleken. Toen dat goed ging heb ik meer behandelingen laten doen, waaronder T-shape en nano. T-shape heeft echt zichtbaar resultaat opgeleverd. De nano-behandeling deed ik op aanraden van Esther. Ik had last van mijn nek en voelde me erg moe. Na de eerste behandeling was de nek- en rugpijn meteen al minder. Ik heb ook wat bloedspatjes in mijn gezicht. Esther adviseerde mij om mijn gezicht met nano te behandelen. Niet alleen de spatjes werden minder, ook de kraaienpootjes. De dag na de behandeling voelde de huid rond mijn mond al anders. Je ontspant ook door de behandeling en het geeft me een boost energie. Ik ben blij dat Esther de behandeling heeft aanbevolen. Ze doet haar werk echt met passie en probeert het betaalbaar te houden. Je kunt een proefbehandeling laten doen en dan denkt ze echt mee wat het beste voor je is.”

{

– Marieke – cursist nanobehandeling – Jolanda van Stralen: “Salon is als thuiskomen”“Mijn dochter ging regelmatig naar Essy’s om haar tanden te bleken en ik ben een keer meegegaan. De salon is heerlijk, het is net als thuiskomen. En Esther is een hele fijne vrouw. Ze geeft goed en eerlijk advies. Ik wilde wel eens een behandeling proberen. Ik heb mijn tanden laten bleken, wimpers laten doen en een behandeling met de T-shape gehad. Ik ben nu bezig met een nano-behandeling. Ik wilde het eerst proberen, maar heb daarna meteen een kuur genomen. Ik heb nu wekelijks een behandeling voor mijn gezicht. Ik wilde wat doen aan de rimpels onder mijn ogen en de droge huid in mijn gezicht. Het is resultaat onvoorstelbaar: de rimpels zijn minder en mijn huid is zo zacht als een babyhuidje. Bijkomend resultaat is dat ik veel meer rust in mijn lijf heb en beter slaap. Voor de behandelingen moet ik wel een halfuur rijden, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het is telkens een uurtje ontspannen in de warme stoel met een kop koffie. Ik loop al op het eind van mijn kuur. Dat vind ik eigenlijk jammer, want ik zal het contact met Esther missen.”

contact

Essy’s Schoonheid | Lange Reen 2 | 5524 AJ Steensel | Telefoon: 06 – 10677426
info@essys.nu  | www.essys.nu