Esther Maas – Essy’s Schoonheid

Rustieke sfeer en betrokkenheid
Essy’s Schoonheid is dé schoonheidssalon in Steensel onder leiding van Esther Maas. Haar salonruimte heeft een landelijke en rustieke stijl. Esther vindt dit de ideale omgeving voor het uitvoeren van haar behandelingen. Naast de landelijke inrichting valt op dat de salon maar één behandelstoel heeft. Esther is namelijk een solist en heeft bewust geen medewerkers. “Klanten komen voor mij en hebben vertrouwen in mijn manier van werken.”

Visie
De behandelingen die Esther in haar salon aanbiedt, heeft zij allemaal zelf getest en onderzocht om er zeker van te zijn dat ze werken en veilig zijn. In de loop der jaren heeft Esther haar visie en theorieën over schoonheid en behandelingen ontwikkeld. Het uitgangspunt is zelfacceptatie en geloven in de kracht van je eigen lichaam. “Je bent mooi als je gelukkig bent met jezelf, ook als deze niet perfect is. Schoonheidsverzorging doe je niet voor een ander, maar voor jezelf. Het is ook even een lekker momentje voor jezelf en dat is minstens zo belangrijk.”

Esther Maas behaalde al op jonge leeftijd haar diploma als schoonheidsspecialiste, maar koos ervoor om eerst zeventien jaar in de horeca te gaan werken. Ondernemend en energievol als Esther is, besloot zij tien jaar geleden een mobiele salon voor tanden bleken te beginnen. Het tanden bleken is nog steeds een van haar belangrijkste behandelingen. “Maar ik doe dat wel met middelen die de tanden en de slijmvliezen van de mond niet aantasten. Ik gebruik natuurlijke middelen.” Esther raakte er steeds meer van overtuigd dat zij meer schoonheidsbehandelingen wilde aanbieden en besloot in 2017 naast haar huis een salon te bouwen. In haar salon biedt zij nu ook Nano CellCare Therapie aan.

Opleidingscentrum
Het valt Esther op dat steeds meer jonge schoonheidsspecialisten die van de opleiding komen, ambitie hebben om een eigen salon op te zetten. “Maar het vak leer je pas echt in de praktijk, bij ervaren specialisten en salons. Daarom help ik dames met het opzetten van een salon. Ik heb mijn kennis al in opleidingsboeken opgeschreven en heb cursussen ontwikkeld. Ik ben dus in feite ook een opleidingscentrum. De cursisten komen uit heel Nederland, maar ik heb ook al iemand geholpen met een salon in Zuid-Afrika, Bulgarije, Zuid-Amerika en Marokko.”

Contact

Essy’s Schoonheid| Lange Reen 2 | 5524 AJ Steensel | Telefoon: 06 – 10677426
info@essys.nu  | www.essys.nu