Jacqueline Rijks – Praktijk Vitaliteit

Holistische denkwijze
Jacqueline Rijks is energetisch coach en vitaliteitstherapeut. Zij volgde hiervoor verschillende opleidingen. In haar praktijk ‘Vitaliteit’ biedt Jacqueline verschillende behandelvormen aan waaronder Nano CellCare therapie. Jacqueline brengt in haar consulten verschillende lagen samen: fysiek, emotioneel, geestelijk en energetisch. “Ik help graag mensen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid en mentaal welzijn.” Praktijk Vitaliteit is gevestigd in Echt, Midden-Limburg.

Verrassend resultaat
Jacqueline liep al een tijd rond met hevige pijn in haar schouder, waardoor zij niet kon sporten en nauwelijks sliep. Via Wybe de Jong, eigenaar van Body Plaza Europe, maakte zij kennis met Nano CellCare therapie. “Ik had al van alles geprobeerd om van de pijn in mijn schouder af te komen, van cortisone injecties tot fysiotherapie, maar niets hielp. Daarom besloot ik Nano CellCare therapie een kans te geven.” Na het behandeltraject nam de pijn af. “Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik nu krachttraining doe, had ik je niet geloofd. Mijn schouder gaat elke maand vooruit.” Jacqueline was zo overtuigd van deze therapie, dat zij zich liet opleiden tot Nano CellCare Therapeut.

Nano Cellcare therapie tegen diverse klachten
Jacqueline kijkt tijdens behandelingen naar het totaalbeeld van de cliënt. Hierover vertelt zij: “De buitenkant is het resultaat van de binnenkant. Daarom ga ik met mijn cliënten eerst in gesprek over hun voeding, slaappatroon en omgevingsfactoren. Ik ga in op wie jij bent en wat jij nodig hebt.” Jacqueline vindt dat Nano CellCare therapie goed aansluit bij haar manier van coachen, omdat het lichaam op een natuurlijke manier én van binnenuit wordt gevoed. Cellen worden gerepareerd door toevoeging van vitamines, mineralen en lichaamseigen hyaluronzuur. Hierdoor ontstaat een ware energie boost. Bovendien vindt Jacqueline het een “relaxte behandeling waarbij je niets voelt.”

Jacqueline zet Nano CellCare therapie in tegen verschillende klachten. Zij merkt dat mensen met stress, ADHD en burn-out klachten ontspannen van een behandeling. Daarnaast ziet zij snel resultaat bij mensen met blessures en gewrichts- en peesklachten. Op de vraag wat de succesverhalen zijn in haar praktijk, antwoordt zij: “Cliënten met allergieën kunnen na een behandeling voeding beter verdragen. En voor coronaklachten en COPD werkt de behandeling ook super. Mensen krijgen meer ruimte om te ademen. Laatst zei een cliënt tegen mij: ‘ik ga hier anders de deur uit dan toen ik binnenkwam’ en dat vind ik fantastisch. Daar doe ik het voor.”

Mooie aanvulling op andere therapieën
Jacqueline heeft al meerdere specialisten in haar netwerk Nano CellCare therapie aangeraden. “Nano kan juist dat tikje zijn om iets sneller in werking te zetten of om sneller resultaat te hebben. Het is een mooie aanvulling op allerlei therapieën en behandelvormen, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie of bindweefselmassage. Ik heb gemerkt dat het één het ander versterkt.”