Katja Melman – NanoFit

Nano CellCare therapeut in Zwijndrecht
NanoFit in Zwijndrecht staat onder leiding van Katja Melman. Zij is een volledig gecertificeerde Nano CellCare therapeut en zet zich sinds 2019 in voor Nano Healthcare. Momenteel volgt Katja een hbo-studie medische basiskennis, zodat zij haar cliënten nog beter kan adviseren en behandelen.

Effectieve pijnbestrijding
Katja’s interesse in Nano Healthcare komt door haar ervaringen met Nano CellCare Therapie. Jarenlang heeft zij last gehad van pijn in haar knieën door artrose. De nanobehandelingen hebben ervoor gezorgd dat de pijn bijna tot nul is gereduceerd. Met deze behandelmethode wordt het mogelijk om het lichaamseigen hyaluronzuur en mineralen uit de Dode Zee te nanoriseren. Op deze manier kunnen pijnklachten zeer gericht worden behandeld. Daarnaast kan Nano CellCare Therapie mogelijk helpen bij het verminderen van littekenweefsel en het verbeteren van de huid. 

Bij NanoFit komt u volledig tot rust en wordt u op een professionele manier bijgestaan. Als ervaringsdeskundige is Katja als geen ander in staat om een gedegen en op maat gemaakt advies te geven.