Over Body Plaza Europe

Body Plaza Europe is een toegewijde Europese B2B leverancier van kwalitatieve beauty en (para)medische apparatuur en totaalconcepten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Daarnaast hebben wij meerdere vestigingen in Europa.

Body Plaza Europe ontwikkelt en distribueert revolutionaire concepten die worden ingezet in de beauty & wellness en health & sport branche.

Dagelijks werken onze Europese partners — variërend van artsen, therapeuten en huidspecialisten — met onze concepten.

“Wij streven ernaar dat onze partners zich maximaal kunnen concentreren op de behandelingen van hun cliënten. Wij ontzorgen onze partners, zodat zij voor hun cliënten kunnen zorgen.” – Wybe de Jong, oprichter en CEO
Onze unieke concepten

Body Plaza Europe is de leverancier van apparatuur zoals Nano CellCare en RefleX. Met Nano CellCare is het mogelijk om het lichaam via de huid te voorzien van lichaamseigen hyaluronzuur, mineralen van het zout uit de Dode Zee en vitamine C. Door de nanorisatie van deze essentiële stoffen bereiken miljoenen deeltjes via verneveling het lichaam tot op celniveau. Hierdoor wordt de oorspronkelijke celstructuur sneller én op een natuurlijke manier hersteld en gevoed. Een behandelkuur met Nano CellCare kan een positieve invloed hebben op de huid, spieren, longen en het algehele immuunsysteem. Daarnaast bieden wij als toevoeging RefleX aan. De comfortabele trillingen van dit apparaat stimuleren de lokale bloedcirculatie en het herstel van het bindweefsel.

Om onze partners zo veel mogelijk te ontlasten bieden wij aanvullend uitgebreide online en offline marketingondersteuning aan. Wij helpen de behandelingen met Nano CellCare en RefleX begrijpelijk en aantrekkelijk in de markt te zetten, zodat onze partners zo veel mogelijk tijd hebben om cliënten te helpen met hun wensen of klachten.

Onze waarden 

Servicegericht

Wij onderhouden duurzame relaties met onze partners. Hierdoor weten wij hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen, zodat zij hun cliënten optimaal kunnen behandelen. Het is voor ons een gegeven dat wij 6 dagen per week klaarstaan om vragen persoonlijk te beantwoorden. Meer weten over de voordelen van zaken doen met Body Plaza Europe? Lees dan snel verder op de Word Partner pagina.

Innovatief
Wij streven naar continue innovatie binnen ons vakgebied. Onze partners in binnen- en buitenland spelen hierbij een belangrijke rol. Met hun verhalen uit de praktijk inspireren zij ons met nieuwe ideeën en kunnen wij onze huidige diensten verbeteren.

Kwaliteit
Wij zijn trots op onze unieke en gepatenteerde Nano Healthcare technologie. Body Plaza Europe werkt uitsluitend met apparatuur van 100% Europese kwaliteit. Wij zijn een betrokken leverancier en bieden als enige 5 jaar volledige fabrieksgarantie op alle professionele behandelapparatuur.

Waar wij energie van krijgen

Wij werken hard aan onze missie: mensen in hun kracht zetten door hun zelfherstellende vermogen te verbeteren. Wij stellen artsen en health experts in staat om innovatieve en natuurlijke behandelingen aan te bieden die aanvullend kunnen zijn op reguliere zorg.

Opgeladen voor de toekomst

Nanotechnologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wordt de komende jaren steeds belangrijker binnen beauty & wellness en health & sport. Deze technologie biedt steeds meer natuurlijke mogelijkheden voor mensen die gebukt gaan onder fysieke en mentale klachten.

Wil jij cliënten ook betere oplossingen bieden met behulp van nanotechnologie in jouw exclusieve verzorgingsgebied? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier of bel +31 297 74 35 72. Wij vertellen jou graag meer over hoe jij het concept integreert in jouw onderneming.

Body Plaza Europe is een toegewijde Europese B2B leverancier van kwalitatieve beauty en (para)medische apparatuur en totaalconcepten.

Ontdek de verschillende locaties en hun verhaal met de oplossingen en diensten van Body Plaza Europe.

Wij trainen en begeleiden partners voortdurend in het gebruik van onze professionele behandelapparatuur.

Medic Activ Vertriebs GmbH ontwikkeld al vele jaren aerosol technologieën, waaronder de toepassing van nanotechnologie.

Wil jij innovatieve en natuurlijke behandelingen aanbieden? Word dan nu onderdeel van ons internationale B2B netwerk.

Bekijk alle partners van Body Plaza Europe op onze treatmentlocator.