Veronike Kartman – HERROT’s Health & Energy

Veronike Kartman-Herrot – HERROT’s Health & Energy

Expert in diverse behandelingen
Veronike Kartman-Herrot is de eigenaresse van HERROT’s Health & Energy, een praktijk die zij al bijna 10 jaar met veel passie runt. De praktijk bevindt zich aan huis in het groene en rustgevende Doorn. Veronike is een gecertificeerde Nano CellCare therapeut. Daarnaast heeft zij nog een tiental opleidingen gevolgd, waaronder darmspecialist en orthomoleculair voedingsadviseur. Daarom kunnen cliënten bij HERROT’s kiezen uit diverse behandelingen, zoals: Nano CellCare therapie, Orthomoleculaire Therapie, Total Reset therapie en coaching trajecten. “Ik werk vanuit de visie dat het lichaam zichzelf kan verbeteren door het zelfherstellende vermogen te optimaliseren”, aldus Veronike.

Met haar brede expertise is Veronike in staat verschillende klachten te behandelen. Bij de Total Reset methode wordt er op een holistische manier naar het lichaam gekeken om allergieën en bijbehorende klachten te behandelen. Denk hierbij aan hoofdpijn, darmproblemen en hooikoorts. Een Orthomoleculaire behandeling biedt uitkomst wanneer de biochemie van het lichaam in disbalans is. Veronike verhelpt lichamelijke problemen door op zoek te gaan naar de juiste combinatie van vitamines, mineralen en voeding.

Nano CellCare therapie is de basis
Toen Veronike kennismaakte met Nano CellCare therapie, dacht zij dat deze therapie de kers op de taart zou zijn. “Maar het bleek dat Nano CellCare therapie eigenlijk de taartbodem is, het legt de basis voor alle andere behandelingen.” Samen met de Total Reset is Nano CellCare therapie nu de core business van haar praktijk. “Nano werkt heel simpel: wat je erin stopt doet zijn ding. En als je meer van het goede binnenkrijgt, dan word je van buiten ook mooier.” Veronike heeft ook zelf de voordelen van Nano CellCare therapie ondervonden. “Ik had een cyste in mijn knie. Toen heb ik een dubbele Nano CellCare behandeling gehad en voelde ik ‘s avonds veel pijn. Maar meteen dacht ik ook: hier gebeurt wel wat. Eerst kon ik maar 15 minuten lopen met de hond en de volgende dag toen ik ging lopen, dacht ik na 20 minuten: ik ben nog niet eens op de terugweg.” Iedere dag kreeg Veronike meer energie en ook haar schouderproblemen verdwenen na slechts 5 behandelingen, terwijl zij al een jaar bij de fysiotherapeut liep.

Bijzondere resultaten bij cliënten
Eén van de cliënten die bij Veronike een coaching traject heeft doorlopen, had verschillende pijnklachten. Zij deed zwaar werk in de zorg en had zo veel last van haar knie dat zij slapeloze nachten had. De cliënt merkte na slechts één behandeling al verschil. Veronike herinnert zich nog het blije gezicht van haar cliënt en wat zij tegen haar zei: “Dit is zó bijzonder Veronike, ik kan zelfs weer pijnvrij slapen”.

Een echte plus voor jouw praktijk
Veronike motiveert andere specialisten om ook Nano CellCare therapie in hun praktijk aan te bieden. “Ik vind dat het heel veel therapieën goed ondersteunt. In het slechtste geval heb je klanten minder lang in je praktijk, omdat zij zich zo goed voelen. Maar voor mij is dat eigenlijk een cadeautje.”